Over ons

OVER MH DESIGN MEUBELEN

MH design meubelen is opgericht in 2019 en is het resultaat van een echte jongensdroom. Gedreven door mijn passie voor de meubel- en interieurbouw heb ik in december 2019 de stap gezet om mijn eigen onderneming te starten.

 

Maatwerk meubelen, buitenverblijven en interieurbouw

In 2008 ben ik gestart met de opleiding tot timmerman en had al snel in de gaten dat mijn interesse verder ging dan de werkzaamheden in de bouw. In mijn vrije avonduurtjes was ik al bezig met het ontwerpen van mijn eerste meubels, al was het maar om ergens mee te beginnen. Door de bouwcrisis in 2012 kreeg ik de mogelijkheid om aan de slag te gaan bij een interieurbouwer en daar hoefde ik niet lang over na te denken. Ik heb in al die jaren eigenlijk alles geleerd wat er komt kijken bij het ontwerpen en realiseren van timmerwerken. Van kleine meubels tot het uitdenken en de vervaardiging van grote projecten en uiteindelijk de oprichting van mijn eigen onderneming.

 

Bij MH design meubelen ben je aan het juiste adres voor alles op het gebied van maatwerk meubelen, fraaie buitenverblijven en interieurbouw. Zo behoort het maken van massief eiken meubelen tot één van mijn specialiteiten en hierin ga ik dan ook geen enkele uitdaging uit de weg. Ook het werken met MDF, steigerhout, grenen en beukenhout behoort zeker tot mijn portfolio.

 

Wilt u graag weten wat ik voor u zou kunnen betekenen of heeft u hulp nodig bij het uitwerken van uw ideeën? Schroom dan niet om geheel vrijblijvend contact met mij op te nemen. Voor een goede impressie van mijn werkzaamheden verwijs ik u graag door naar mijn projectenpagina.